SALGSVILKÅR


All kunst her på yngbirk.no er laget av Yngvil Birkeland. Maleriene er originale og unike.

Giclee trykkene er trykt opp i begrenset opplag, nummerert og signert av kunstner.
Giclee er en moderne fremstilt grafikk. Et giclée-trykk blir produsert fra en digital fil. Det hele starter med at maleriet eller det kunstneriske verket blir avfotografert digitalt.Deretter bearbeides bildet på skjerm i ulike prosesser. Bildet printes så på høykvalitet bomullspapir, med et blekk som kan produsere mer enn tre millioner farger.  Fargedybde og lysekthet har svært lang levetid.

FRAKT OG LEVERING


Kunstkort blir sendt som brev. Emballasje og porto kr 90,-
Maleri og giclee trykk blir sendt med Norgespakke. Emballasje og porto kr 170,-
Vi pakker varer så fort vi kan, og det skal normalt ikke skal gå mer enn 5-7 dager før du har varene dine.


HENTE SELV?


Du kan velge  "hente selv" som leveringsmetode på alle ordre. Da henter du i Yngvil Birkeland sitt atelier i Kleppevegen 55, 6102 Volda.  Hentetidspunkt må du avtale med oss på kunst@yngbirk.no.
Yngvil Birkeland oppbevarer bestilte ordre med "hente selv" som leveringsmåte i 1 måned fra den dato de er satt på lager og gjort tilgjengelig for kunden. Etter dette blir ordrene åpnet og varene tilbakefaller Yngvil Birkeland.
Det er kundens ansvar å hente bildene innen fristens utløp. Det gis ikke kompensasjon for ødelagte eller destruerte bilder som følge av kundes mislighold av hentefristen. NB, grafikk tåler ikke å ligge for lenge i rullet tilstand, så det er lurt å hente grafikkpakker så fort man kan.


IKKE  FORNØYD MED KJØPET?


Vi beklager hvis produktet ikke svarer til forventningene! Vi skal gjøre det vi kan for at du skal bli fornøyd.  Send oss en e-post på kunst@yngbirk.no der du beskriver hvilket produkt det gjelder. Send gjerne et bilde som illustrerer reklamasjonsårsaken. Husk også navn og full adresse slik at vi eventuelt kan sende deg en erstatning.Vi gjør oppmerksom på at fargene digitalt kan avvike noe fra originale arbeider.


ANGRERETT


Vi følger kjøpsloven. Du har full returrett i 14 dager. Angrerettskjema følger med ordren, men kan også lastes ned her: Angrerettskjema
Du betaler returportoen selv og varen skal sendes direkte til Yngvil Birkeland, Kleppevegen 55, 6102 Volda. Avsender og ordrenummer må fremgå tydelig, slik at vi kan returnere pengene dine. Vi gjør oppmerksom på at du ikke kan returnere varer med en kjøpesum på under kr. 300,-.