Yngvil Birkeland

PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn ved besøk på våre nettsider, samt bruk av våre produkter og tjenester, og hvordan vi behandler disse.


Hva blir lagret:


For å kunne levere våre tjenester ber vi om å lagre dine personlige opplysninger, som blir lagt inn ved kjøp og innlogging til kundekonto, herunder: navn, e-postadresse, registreringsdato, siste besøk, kjøpshistorikk, IP-adresse, kontaktinfo og adresse. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne fakturere for de bestilte tjenestene og for å kunne spore tilbake til ansvarlig bruker for en tjeneste ved eventuelle tvister. Vi benytter også den personlige informasjonen til å kommunisere med deg. Dette ved nødvendige produktoppdateringer, fakturering, betalingsoppfølging, oppdatering av teknisk informasjon etc.


Google Analytics:


Vi bruker Google analytics på vår webside. Informasjonen her inneholder ingen personlige data.


Hvor lenge lagrer vi dine persondata:


Persondata er lagret for så lenge du er kunde av oss og for minimum 3 år etter avsluttet kundeforhold. Persondata som gjelder fakturaer og betalinger lagres i 10 år etter norsk lov.


Innsyn og retting:


Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan fås ved å sende en henvendelse til kunst@yngbirk.no.  Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.


Oppbevaring og sletting:


Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer. All innsamlet informasjon lagres og håndteres i henhold til gjeldene lover. Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjepart med mindre dette er påkrevd av gjeldene lover og regler, f.eks via en rettslig kjennelse. Informasjonen vil også kunne gjøres tilgjengelig til myndighetsorganer med ansvar for å håndheve lovverket.


Bruk av cookies (informasjonskapsler):


Vår webside bruker cookies, (informasjonskapsler) noe de fleste websider gjør, for å gi deg bedre funksjonalitet. Cookies er små tekstfiler som lagres midlertidig eller tidsbegrenset på din pc eller mobil når du leser våre sider. Våre cookies hjelper oss til å få våre sider til å virke som du forventer, huske dine innstillinger når du er på siden, og mellom hvert besøk, og forbedre hastighet og sikkerhet på siden. Hvis innstillingene i din nettleser er satt til å akseptere cookies og du fortsetter å bruke våre websider forstår vi dette som at du aksepterer bruken av cookies.